Volle orderboeken lonken voor Airbus en Boeing

grote vraag naar vrachtvliegtuigen

De vliegtuigbouwers Airbus en Boeing maken zich dit jaar op voor een strijd om nieuwe vrachtorders. Met het sluiten van de productie van vrachtjumbo’s, het zwakke herstel van de belly-capaciteit en de groeiende vraag naar capaciteit uit de e-commerce kan dat wel eens een lucratief jaar worden voor de twee vliegtuigfabrikanten op vrachtgebied.

Boeing 747, vrachtjumbo

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Volle orderboeken lonken voor Airbus en Boeing | NT

Volle orderboeken lonken voor Airbus en Boeing

grote vraag naar vrachtvliegtuigen

De vliegtuigbouwers Airbus en Boeing maken zich dit jaar op voor een strijd om nieuwe vrachtorders. Met het sluiten van de productie van vrachtjumbo’s, het zwakke herstel van de belly-capaciteit en de groeiende vraag naar capaciteit uit de e-commerce kan dat wel eens een lucratief jaar worden voor de twee vliegtuigfabrikanten op vrachtgebied.

Boeing 747, vrachtjumbo

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen