Getouwtrek om opvolger Alitalia

Lufthansa wil 40%

ITA Airways, de opvolger van het failliete Alitalia, kan zich verheugen in veel belangstelling de laatste tijd. Zo zouden Air France KLM, het Duitse Lufthansa en het Amerikaanse Delta blijkens onbevestigde berichten al aan de deur hebben geklopt voor een partnership met de nieuwe nationale airline van Italië en een substantieel belang.

Foto: Alitalia

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Getouwtrek om opvolger Alitalia | NT

Getouwtrek om opvolger Alitalia

Lufthansa wil 40%

ITA Airways, de opvolger van het failliete Alitalia, kan zich verheugen in veel belangstelling de laatste tijd. Zo zouden Air France KLM, het Duitse Lufthansa en het Amerikaanse Delta blijkens onbevestigde berichten al aan de deur hebben geklopt voor een partnership met de nieuwe nationale airline van Italië en een substantieel belang.

Foto: Alitalia

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu