MSC lonkt naar opvolger Alitalia

Kijkt naar luchtvracht

De Zwitserse containerrederij MSC heeft zich als nieuwe kandidaat gemeld om het Italiaanse ITA Airways, opvolger van het failliete Alitalia, over te nemen. Dat bevestigt de Italiaanse luchtvaartmaatschappij zelf.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

MSC lonkt naar opvolger Alitalia | NT

MSC lonkt naar opvolger Alitalia

Kijkt naar luchtvracht

De Zwitserse containerrederij MSC heeft zich als nieuwe kandidaat gemeld om het Italiaanse ITA Airways, opvolger van het failliete Alitalia, over te nemen. Dat bevestigt de Italiaanse luchtvaartmaatschappij zelf.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen