Maastricht Airport populair als truckhub

'exponentiële groei' naar 30.000 ton

Maastricht Aachen Airport (MAA) verwerkt steeds meer lading die via vrachtwagens wordt aan-en afgevoerd. Het aandeel van deze getruckte vracht is dit jaar fors gestegen en zal naar verwachting het niveau van 30.000 ton bereiken, meldt de Limburgse luchthaven maandag. Dat komt overeen met bijna de helft van de totale overslag (65.000 ton), die MAA voor dit jaar verwacht.

Maastricht-Aachen-Airport-High
Foto: MAA

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Maastricht Airport populair als truckhub | NT

Maastricht Airport populair als truckhub

'exponentiële groei' naar 30.000 ton

Maastricht Aachen Airport (MAA) verwerkt steeds meer lading die via vrachtwagens wordt aan-en afgevoerd. Het aandeel van deze getruckte vracht is dit jaar fors gestegen en zal naar verwachting het niveau van 30.000 ton bereiken, meldt de Limburgse luchthaven maandag. Dat komt overeen met bijna de helft van de totale overslag (65.000 ton), die MAA voor dit jaar verwacht.

Maastricht-Aachen-Airport-High
Foto: MAA

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding