Lees Nieuwsblad Transport, week 8

Krant

Deze week in Nieuwsblad Transport: Nieuwe vrachtmaatschappij ATC-NL, een interview met Willem Dijkhuizen van FNV, Riemen weg bij Broekman, ‘containerhausse houdt nog lang aan’, 1500 waterstoftrucks uit Groningen, goederenoverslag Rotterdamse haven fors gedaald, ‘VK was grootste investeerder logistiek’, onvrede over Duitse grenscontroles groeit, verguisde vrachtvloot KLM nu goud waard, ceo Havenbedrijf Rotterdam Castelein maakt zich geen zorgen over Vlaamse havenfusie, ‘expediteur haalt neus op voor SOC’, nieuwe brexittest, congestie op Antwerpse ring, 3,3 miljoen ton meer CO2 door Mobiliteitspakket, containerschip vaart semi-autonoom en nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Lees Nieuwsblad Transport, week 8 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 8

Krant

Deze week in Nieuwsblad Transport: Nieuwe vrachtmaatschappij ATC-NL, een interview met Willem Dijkhuizen van FNV, Riemen weg bij Broekman, ‘containerhausse houdt nog lang aan’, 1500 waterstoftrucks uit Groningen, goederenoverslag Rotterdamse haven fors gedaald, ‘VK was grootste investeerder logistiek’, onvrede over Duitse grenscontroles groeit, verguisde vrachtvloot KLM nu goud waard, ceo Havenbedrijf Rotterdam Castelein maakt zich geen zorgen over Vlaamse havenfusie, ‘expediteur haalt neus op voor SOC’, nieuwe brexittest, congestie op Antwerpse ring, 3,3 miljoen ton meer CO2 door Mobiliteitspakket, containerschip vaart semi-autonoom en nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding