Lees Nieuwsblad Transport, week 51

Krant

Deze week in NT: Hamburg Süd dupeert ook Nederlandse expediteurs, interview Bart Leenders, Havenman van het jaar 2021, AF-KLM koopt vrachtkisten, MSC wil Bolloré, opdoeken MAA is over honderd jaar voordeliger, TEN-T-corridors op de schop, Melis Logistics investeert in palletopslag omdat verladers ‘corona-safe’ meer willen opslaan, met omicron-kater het nieuwe jaar in, Rotterdam onderzoekt ‘complexe’ walstroom, logistieke belanghebbenden reageren op regeerakkoord en nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 51 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 51

Krant

Deze week in NT: Hamburg Süd dupeert ook Nederlandse expediteurs, interview Bart Leenders, Havenman van het jaar 2021, AF-KLM koopt vrachtkisten, MSC wil Bolloré, opdoeken MAA is over honderd jaar voordeliger, TEN-T-corridors op de schop, Melis Logistics investeert in palletopslag omdat verladers ‘corona-safe’ meer willen opslaan, met omicron-kater het nieuwe jaar in, Rotterdam onderzoekt ‘complexe’ walstroom, logistieke belanghebbenden reageren op regeerakkoord en nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu