Lees Nieuwsblad Transport, week 51

Krant

Deze week in NT: Hamburg Süd dupeert ook Nederlandse expediteurs, interview Bart Leenders, Havenman van het jaar 2021, AF-KLM koopt vrachtkisten, MSC wil Bolloré, opdoeken MAA is over honderd jaar voordeliger, TEN-T-corridors op de schop, Melis Logistics investeert in palletopslag omdat verladers ‘corona-safe’ meer willen opslaan, met omicron-kater het nieuwe jaar in, Rotterdam onderzoekt ‘complexe’ walstroom, logistieke belanghebbenden reageren op regeerakkoord en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 51 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 51

Krant

Deze week in NT: Hamburg Süd dupeert ook Nederlandse expediteurs, interview Bart Leenders, Havenman van het jaar 2021, AF-KLM koopt vrachtkisten, MSC wil Bolloré, opdoeken MAA is over honderd jaar voordeliger, TEN-T-corridors op de schop, Melis Logistics investeert in palletopslag omdat verladers ‘corona-safe’ meer willen opslaan, met omicron-kater het nieuwe jaar in, Rotterdam onderzoekt ‘complexe’ walstroom, logistieke belanghebbenden reageren op regeerakkoord en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen