Lees Nieuwsblad Transport, week 3

Krant

Deze week in NT: chaos dreigt bij grenzen door verplichte tachostop, interview over F1 racetrailers, Neele-Vat zet China-bv op, ook reders willen lagere ondergrens voor nieuwe Europese CO2-heffing op schepen, rederijen zwoeren samen in Zuid-Korea, Maersk behaalt superwinst van 20 miljard, Antwerpen boekt overslagrecord in laatste jaar van zelfstandig bestaan, wat te doen met de opbrengst van de EU-brandstoftaks?, een jammerlijke plaspauze op de ‘Beaumaiden’, Chinees ‘zero-Covid’-beleid tart logistiek, binnenvaart kan fors hogere prijzen eisen en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 3 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 3

Krant

Deze week in NT: chaos dreigt bij grenzen door verplichte tachostop, interview over F1 racetrailers, Neele-Vat zet China-bv op, ook reders willen lagere ondergrens voor nieuwe Europese CO2-heffing op schepen, rederijen zwoeren samen in Zuid-Korea, Maersk behaalt superwinst van 20 miljard, Antwerpen boekt overslagrecord in laatste jaar van zelfstandig bestaan, wat te doen met de opbrengst van de EU-brandstoftaks?, een jammerlijke plaspauze op de ‘Beaumaiden’, Chinees ‘zero-Covid’-beleid tart logistiek, binnenvaart kan fors hogere prijzen eisen en nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

Abonneer je nu en krijg onbeperkt toegang tot de vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen