Lees Nieuwsblad Transport, week 3

Krant

Deze week in NT: chaos dreigt bij grenzen door verplichte tachostop, interview over F1 racetrailers, Neele-Vat zet China-bv op, ook reders willen lagere ondergrens voor nieuwe Europese CO2-heffing op schepen, rederijen zwoeren samen in Zuid-Korea, Maersk behaalt superwinst van 20 miljard, Antwerpen boekt overslagrecord in laatste jaar van zelfstandig bestaan, wat te doen met de opbrengst van de EU-brandstoftaks?, een jammerlijke plaspauze op de ‘Beaumaiden’, Chinees ‘zero-Covid’-beleid tart logistiek, binnenvaart kan fors hogere prijzen eisen en nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 3 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 3

Krant

Deze week in NT: chaos dreigt bij grenzen door verplichte tachostop, interview over F1 racetrailers, Neele-Vat zet China-bv op, ook reders willen lagere ondergrens voor nieuwe Europese CO2-heffing op schepen, rederijen zwoeren samen in Zuid-Korea, Maersk behaalt superwinst van 20 miljard, Antwerpen boekt overslagrecord in laatste jaar van zelfstandig bestaan, wat te doen met de opbrengst van de EU-brandstoftaks?, een jammerlijke plaspauze op de ‘Beaumaiden’, Chinees ‘zero-Covid’-beleid tart logistiek, binnenvaart kan fors hogere prijzen eisen en nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu