Lees Nieuwsblad Transport, week 48

krant

Deze week in NT: eigen rijders niet van plan piektoeslag RWG te betalen, interview Manfred Seitz van de Donau-Commissie: ‘Laat EU helft betalen van onderhoud Donau’, thriller om EU-vrijstelling, aanbesteding RTG begint, wordt wankel PostNL straks overgenomen?, Colombiaanse containertunnel, geopolitiek 2.0: supply chains afknijpen, Nederlandse vrachtwagenchauffeurs blijven voorlopig zelf laden, dieven hebben vrij baan door congestie, Hyzon wil aandelenpakket Holthausen kopen, ‘toon niet te veel informatie aan schipper’ en nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Lees Nieuwsblad Transport, week 48 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 48

krant

Deze week in NT: eigen rijders niet van plan piektoeslag RWG te betalen, interview Manfred Seitz van de Donau-Commissie: ‘Laat EU helft betalen van onderhoud Donau’, thriller om EU-vrijstelling, aanbesteding RTG begint, wordt wankel PostNL straks overgenomen?, Colombiaanse containertunnel, geopolitiek 2.0: supply chains afknijpen, Nederlandse vrachtwagenchauffeurs blijven voorlopig zelf laden, dieven hebben vrij baan door congestie, Hyzon wil aandelenpakket Holthausen kopen, ‘toon niet te veel informatie aan schipper’ en nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen