Lees Nieuwsblad Transport, week 49

krant

Deze week in NT: seinen op groen voor verkoop DB Schenker, interview gedeputeerde Gelderland Helga Witjes: ‘Risico dat Raad van State railterminal vertraagt? Klein!’, geen koper voor XPO Europa, uitstoot belast door EU, Cornelissen in ‘t rood ondanks koop DLG, ‘terminalstrijd in het achterland’, ‘prijsprikkels’ moeten binnenvaart stimuleren sneller te vergroenen, hoog prijskaartje spoor 2050, na de ‘jackpot’ nu veel ‘uitdagingen’ voor reefers, ‘schaarste groene stroom is het probleem’, Tesla Semi na lange aanloop de weg op en nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 49 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 49

krant

Deze week in NT: seinen op groen voor verkoop DB Schenker, interview gedeputeerde Gelderland Helga Witjes: ‘Risico dat Raad van State railterminal vertraagt? Klein!’, geen koper voor XPO Europa, uitstoot belast door EU, Cornelissen in ‘t rood ondanks koop DLG, ‘terminalstrijd in het achterland’, ‘prijsprikkels’ moeten binnenvaart stimuleren sneller te vergroenen, hoog prijskaartje spoor 2050, na de ‘jackpot’ nu veel ‘uitdagingen’ voor reefers, ‘schaarste groene stroom is het probleem’, Tesla Semi na lange aanloop de weg op en nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu