Lees Nieuwsblad Transport, week 50

Krant

Deze week in NT: marges terminals onder druk door stijgende lonen, interview chemiebedrijf  Sabic over de Brabantroute, truckers boos op dockers Maasvlakte, Maersk-topman Skou weg op hoogtepunt, Langetermijndeals nu schaars in luchtvracht, ‘provocerende’ professor verwacht dat CO2-project Porthos sneuvelt, Vervoerders krijgen containers niet kwijt bij de terminals, containervaart op alle gebieden uit koers, vindt Unctad, Boeing zet na halve eeuw punt achter bouw legendarische vrachtjumbo, Europa trekt knip voor CO2-infrastructuur, interview KBN-boegbeeld Lijdia Pater en nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, week 50 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 50

Krant

Deze week in NT: marges terminals onder druk door stijgende lonen, interview chemiebedrijf  Sabic over de Brabantroute, truckers boos op dockers Maasvlakte, Maersk-topman Skou weg op hoogtepunt, Langetermijndeals nu schaars in luchtvracht, ‘provocerende’ professor verwacht dat CO2-project Porthos sneuvelt, Vervoerders krijgen containers niet kwijt bij de terminals, containervaart op alle gebieden uit koers, vindt Unctad, Boeing zet na halve eeuw punt achter bouw legendarische vrachtjumbo, Europa trekt knip voor CO2-infrastructuur, interview KBN-boegbeeld Lijdia Pater en nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu