Lees Nieuwsblad Transport, week 51 / 52

Krant

Deze week in NT: Nextlogic verlaat na tien jaar dan toch startblokken, interview Edward Goes, operationeel manager bij De Wit Transport, Europees akkoord emissiehandelssysteem wegvervoer leidt tot hogere prijzen, tarievenval lijnvaart lijkt nu toch gestuit, switch Azië-dienst naar Wilhelmshaven klap voor Hamburg, ook slecht jaar Bremerhaven, Red je Pakketje verloor 88% per pakketje, Jaaroverzicht 2022: topjaar voor de rederijen, robot pakt bij IDL koffiecups in en nog veel meer!

Digitale krant

Lees Nieuwsblad Transport, week 51 / 52 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, week 51 / 52

Krant

Deze week in NT: Nextlogic verlaat na tien jaar dan toch startblokken, interview Edward Goes, operationeel manager bij De Wit Transport, Europees akkoord emissiehandelssysteem wegvervoer leidt tot hogere prijzen, tarievenval lijnvaart lijkt nu toch gestuit, switch Azië-dienst naar Wilhelmshaven klap voor Hamburg, ook slecht jaar Bremerhaven, Red je Pakketje verloor 88% per pakketje, Jaaroverzicht 2022: topjaar voor de rederijen, robot pakt bij IDL koffiecups in en nog veel meer!

Digitale krant