Lees Nieuwsblad Transport, januari 2023

Digitale versie

Deze maand in het vernieuwde NT: Brand met een e-truck? Daar ligt geen plan voor klaar. Verder: Top 25 Scheepsagenten. Wie doet het meest in Rotterdam? Een interview met Anja van Niersen, de kersverse ceo van Milence. Hoe werken Innocent en Breytner samen op het gebied van zero-emissievervoer? Rob van den Eijnden (HMM), Jules Menheere (Vos Transport) en Roberto Koopman (Toll Forwarding) over de dalende transporttarieven. Het blijft nog stil rondom de zelfrijdende vrachtauto’s. Hoe staat het met de ontwikkeling van vrachtschepen op windkracht? Raben Group bleef ook tijdens corona kooplustig. We gaan op reportage met een machinist van LTE en nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Lees Nieuwsblad Transport, januari 2023 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, januari 2023

Digitale versie

Deze maand in het vernieuwde NT: Brand met een e-truck? Daar ligt geen plan voor klaar. Verder: Top 25 Scheepsagenten. Wie doet het meest in Rotterdam? Een interview met Anja van Niersen, de kersverse ceo van Milence. Hoe werken Innocent en Breytner samen op het gebied van zero-emissievervoer? Rob van den Eijnden (HMM), Jules Menheere (Vos Transport) en Roberto Koopman (Toll Forwarding) over de dalende transporttarieven. Het blijft nog stil rondom de zelfrijdende vrachtauto’s. Hoe staat het met de ontwikkeling van vrachtschepen op windkracht? Raben Group bleef ook tijdens corona kooplustig. We gaan op reportage met een machinist van LTE en nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen