Lees Nieuwsblad Transport, februari 2023

Digitaal

Deze maand in het vernieuwde NT: Schiphol worstelt met Cargonaut 2.0. Debuutrederijen: hoe vergaat het de nieuwkomers in de markt? Asset-light is niet meer heilig bij Dachser. Kassa voor Euromax, APMT M2 en RWG. Kooplust in het wegvervoer blijft groot. Capaciteit railterminals nog niet goed benut. Reportage: Aan boord van de ‘Aura’. Magazijnen Pon Logistics weer bomvol. Is 20 euro subsidie per container voldoende om extra handelingskosten te dekken? En nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Lees Nieuwsblad Transport, februari 2023 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, februari 2023

Digitaal

Deze maand in het vernieuwde NT: Schiphol worstelt met Cargonaut 2.0. Debuutrederijen: hoe vergaat het de nieuwkomers in de markt? Asset-light is niet meer heilig bij Dachser. Kassa voor Euromax, APMT M2 en RWG. Kooplust in het wegvervoer blijft groot. Capaciteit railterminals nog niet goed benut. Reportage: Aan boord van de ‘Aura’. Magazijnen Pon Logistics weer bomvol. Is 20 euro subsidie per container voldoende om extra handelingskosten te dekken? En nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen