Lees Nieuwsblad Transport, editie maart 2023

Digitaal

Deze maand in het vernieuwde NT: Digitale controles truckers wassen neus, ILT checkt niet écht. Is een Europees verbod op de verbrandingsmotor noodzaak om wegtransport CO2-neutraal te maken? De wagenlading; onmisbaar maar in nauwe schoentjes. Koopman zoekt de weg omhoog. Diesellocs straks verleden tijd. Financiële analyse BTT Multimodal Group. Alle seinen nog op rood voor IJzeren Rijn. We varen mee met de ‘Xin Yao Hua’ van Cosco.  Reportage trruckparkings: prima slapen, maar wel ongezellig. En nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Lees Nieuwsblad Transport, editie maart 2023 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, editie maart 2023

Digitaal

Deze maand in het vernieuwde NT: Digitale controles truckers wassen neus, ILT checkt niet écht. Is een Europees verbod op de verbrandingsmotor noodzaak om wegtransport CO2-neutraal te maken? De wagenlading; onmisbaar maar in nauwe schoentjes. Koopman zoekt de weg omhoog. Diesellocs straks verleden tijd. Financiële analyse BTT Multimodal Group. Alle seinen nog op rood voor IJzeren Rijn. We varen mee met de ‘Xin Yao Hua’ van Cosco.  Reportage trruckparkings: prima slapen, maar wel ongezellig. En nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen