Lees Nieuwsblad Transport, editie juni 2023

digitaal

Deze maand in de nieuwe NT: mist rond rinkelende kassa Kiwa. Is er nog hoop voor de Nieuwe Zijderoute? Hoge vlucht voor ship-to-ship transfer. Exodus truckers door oorlog blijft uit. Interview met Flexport mede-oprichter Sanne Manders. Klinkende cijfers en royaal dividend bij Ewals Cargo. Samsung nu ook digitale expediteur. Alles over de waterstof-aangedreven ‘H2 Barge 1’. Interview met Routescanner-directeur Chantal Gouka. Reportage vanuit Portugal over de elektrische Fuso eCanter. En nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

 

Abonneer nu en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, editie juni 2023 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, editie juni 2023

digitaal

Deze maand in de nieuwe NT: mist rond rinkelende kassa Kiwa. Is er nog hoop voor de Nieuwe Zijderoute? Hoge vlucht voor ship-to-ship transfer. Exodus truckers door oorlog blijft uit. Interview met Flexport mede-oprichter Sanne Manders. Klinkende cijfers en royaal dividend bij Ewals Cargo. Samsung nu ook digitale expediteur. Alles over de waterstof-aangedreven ‘H2 Barge 1’. Interview met Routescanner-directeur Chantal Gouka. Reportage vanuit Portugal over de elektrische Fuso eCanter. En nog veel meer!

Onbeperkt lezen?

Altijd op de hoogte met NT.

 

Abonneer nu en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportbranche.

start abonnement

Overzicht alle abonnementen