Lees Nieuwsblad Transport, editie juni 2023

digitaal

Deze maand in de nieuwe NT: mist rond rinkelende kassa Kiwa. Is er nog hoop voor de Nieuwe Zijderoute? Hoge vlucht voor ship-to-ship transfer. Exodus truckers door oorlog blijft uit. Interview met Flexport mede-oprichter Sanne Manders. Klinkende cijfers en royaal dividend bij Ewals Cargo. Samsung nu ook digitale expediteur. Alles over de waterstof-aangedreven ‘H2 Barge 1’. Interview met Routescanner-directeur Chantal Gouka. Reportage vanuit Portugal over de elektrische Fuso eCanter. En nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Lees Nieuwsblad Transport, editie juni 2023 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, editie juni 2023

digitaal

Deze maand in de nieuwe NT: mist rond rinkelende kassa Kiwa. Is er nog hoop voor de Nieuwe Zijderoute? Hoge vlucht voor ship-to-ship transfer. Exodus truckers door oorlog blijft uit. Interview met Flexport mede-oprichter Sanne Manders. Klinkende cijfers en royaal dividend bij Ewals Cargo. Samsung nu ook digitale expediteur. Alles over de waterstof-aangedreven ‘H2 Barge 1’. Interview met Routescanner-directeur Chantal Gouka. Reportage vanuit Portugal over de elektrische Fuso eCanter. En nog veel meer!

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu