Lees Nieuwsblad Transport, editie augustus 2023

Digitaal

Deze maand in NT: Verzekeraars waarschuwen tegen dure lading via digitale marktplaatsen. Invoering smart tacho 2 verloopt chaotisch. BCTN boekt al tien jaar verlies. Mist rond saneren afhandeling Schiphol. Onscherpe klimaatdoelen IMO zijn ‘in elk geval een begin’. Interview Marius Punt, ceo Hebo Maritiemservice. Versproducten Dutch Fresh Port steeds vaker via de binnenvaart. Transporteurs laten marge liggen door gebrek aan dynamische prijzen. Lost het krimpende ladingaanbod het personeelstekort op? Eerste shortsea-containerschip aan de stekker bij RST. En nog veel meer!

Digitaal maandblad

Lees Nieuwsblad Transport, editie augustus 2023 | NT

Lees Nieuwsblad Transport, editie augustus 2023

Digitaal

Deze maand in NT: Verzekeraars waarschuwen tegen dure lading via digitale marktplaatsen. Invoering smart tacho 2 verloopt chaotisch. BCTN boekt al tien jaar verlies. Mist rond saneren afhandeling Schiphol. Onscherpe klimaatdoelen IMO zijn ‘in elk geval een begin’. Interview Marius Punt, ceo Hebo Maritiemservice. Versproducten Dutch Fresh Port steeds vaker via de binnenvaart. Transporteurs laten marge liggen door gebrek aan dynamische prijzen. Lost het krimpende ladingaanbod het personeelstekort op? Eerste shortsea-containerschip aan de stekker bij RST. En nog veel meer!

Digitaal maandblad