Geen compensatie voor hogere kosten spoorgoederenvervoer

Spoordebat

Spoorvervoerders worden niet gecompenseerd voor de 12% hogere gebruiksvergoeding voor het spoor en de hogere kosten voor ERTMS. Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Vivianne Heijnen laat weten voorlopig weinig mogelijkheden te zien voor extra financiële compensatie.

Foto: Rijksoverheid

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Geen compensatie voor hogere kosten spoorgoederenvervoer | NT

Geen compensatie voor hogere kosten spoorgoederenvervoer

Spoordebat

Spoorvervoerders worden niet gecompenseerd voor de 12% hogere gebruiksvergoeding voor het spoor en de hogere kosten voor ERTMS. Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Vivianne Heijnen laat weten voorlopig weinig mogelijkheden te zien voor extra financiële compensatie.

Foto: Rijksoverheid

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu