DB Cargo lijdt opnieuw dramatisch verlies

half miljard euro in 2023

DB Cargo sloot vorig jaar af met een verlies voor belastingen en financieringslasten (ebit) van bijna een half miljard euro (497 miljoen euro). Dat blijkt uit de donderdag gepubliceerde jaarcijfers van moederbedrijf Deutsche Bahn (DB).

De forse verliezen lijken langzamerhand te behoren bij DB Cargo, dat de afgelopen tien jaar alleen rode cijfers wist te schrijven, ondanks herhaalde sanerings-en reorganisatiepogingen. Foto: Clare Louise Jackson / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

DB Cargo lijdt opnieuw dramatisch verlies | NT

DB Cargo lijdt opnieuw dramatisch verlies

half miljard euro in 2023

DB Cargo sloot vorig jaar af met een verlies voor belastingen en financieringslasten (ebit) van bijna een half miljard euro (497 miljoen euro). Dat blijkt uit de donderdag gepubliceerde jaarcijfers van moederbedrijf Deutsche Bahn (DB).

De forse verliezen lijken langzamerhand te behoren bij DB Cargo, dat de afgelopen tien jaar alleen rode cijfers wist te schrijven, ondanks herhaalde sanerings-en reorganisatiepogingen. Foto: Clare Louise Jackson / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen