Vlaanderen en Wallonië springen bij voor redding noodlijdend Lineas

46 miljoen euro aan extra steun

Vlaanderen, Wallonië en de banken KBC en Lineas trekken samen 46 miljoen euro uit voor de redding van het railgoederenbedrijf Lineas. Dat meldt de Belgische zakenkrant De Tijd. De voormalige dochteronderneming van de NMBS is via de Federale Participatie- en Investeringsmaatschappij (SFPIM) voor 45% eigendom van de Belgische federale overheid.

lineas, goederentrein
Foto: Lineas

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Vlaanderen en Wallonië springen bij voor redding noodlijdend Lineas | NT

Vlaanderen en Wallonië springen bij voor redding noodlijdend Lineas

46 miljoen euro aan extra steun

Vlaanderen, Wallonië en de banken KBC en Lineas trekken samen 46 miljoen euro uit voor de redding van het railgoederenbedrijf Lineas. Dat meldt de Belgische zakenkrant De Tijd. De voormalige dochteronderneming van de NMBS is via de Federale Participatie- en Investeringsmaatschappij (SFPIM) voor 45% eigendom van de Belgische federale overheid.

lineas, goederentrein
Foto: Lineas

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu