Akkoord drie van twaalf vakbonden in Amerikaans cao-conflict

Salarisverhoging

Drie van de twaalf Amerikaanse vakbonden hebben een voorlopig akkoord bereikt met spoorwegmaatschappijen over salarisverhogingen. Voor 15.000 medewerkers in de Amerikaanse spoorsector betekent dit mogelijk het einde van een al twee jaar durend conflict tussen de vakbonden en spoorwegmaatschappijen in het land.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Akkoord drie van twaalf vakbonden in Amerikaans cao-conflict | NT

Akkoord drie van twaalf vakbonden in Amerikaans cao-conflict

Salarisverhoging

Drie van de twaalf Amerikaanse vakbonden hebben een voorlopig akkoord bereikt met spoorwegmaatschappijen over salarisverhogingen. Voor 15.000 medewerkers in de Amerikaanse spoorsector betekent dit mogelijk het einde van een al twee jaar durend conflict tussen de vakbonden en spoorwegmaatschappijen in het land.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu