Zorgen over treinen met gevaarlijke stoffen in Brabant toegenomen

Spoordebat

Vijf Brabantse gemeentes vragen opnieuw aan de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat om het vervoer van gevaarlijke stoffen door dichtbevolkte gebieden te beperken. Door het spoordebat van afgelopen maand zouden hun zorgen over de veiligheid van het vervoer van gevaarlijke stoffen over het spoor verder zijn toegenomen.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Zorgen over treinen met gevaarlijke stoffen in Brabant toegenomen | NT

Zorgen over treinen met gevaarlijke stoffen in Brabant toegenomen

Spoordebat

Vijf Brabantse gemeentes vragen opnieuw aan de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat om het vervoer van gevaarlijke stoffen door dichtbevolkte gebieden te beperken. Door het spoordebat van afgelopen maand zouden hun zorgen over de veiligheid van het vervoer van gevaarlijke stoffen over het spoor verder zijn toegenomen.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu