Lineas start spoordienst tussen Gent en Lyon

Multimodaal

De Belgische spoorgoederenvervoerder Lineas en logistiek dienstverlener DFDS gaan samen containers en opleggers vervoeren tussen Zweden en Frankrijk via België. DFDS vaart al zes keer per week tussen de haven van Göteborg in Zweden en het Belgische Gent. Vanaf nu rijdt Lineas daarnaast drie keer per week een trein naar het Franse Lyon.

lineas, goederentrein
Foto: Lineas

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Lineas start spoordienst tussen Gent en Lyon | NT

Lineas start spoordienst tussen Gent en Lyon

Multimodaal

De Belgische spoorgoederenvervoerder Lineas en logistiek dienstverlener DFDS gaan samen containers en opleggers vervoeren tussen Zweden en Frankrijk via België. DFDS vaart al zes keer per week tussen de haven van Göteborg in Zweden en het Belgische Gent. Vanaf nu rijdt Lineas daarnaast drie keer per week een trein naar het Franse Lyon.

lineas, goederentrein
Foto: Lineas

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu