Vier nieuwe sporen voor sporenbundel in haven Gent

Kluizendok

De Belgische spoorbeheerder Infrabel is klaar met de uitbreiding van sporenbundel Zandeken voor goederentreinen in de haven van Gent. Het aantal sporen is uitgebreid van vijf naar negen sporen. Infrabel heeft samen met de Belgische regering bijna 2,5 miljoen euro in de uitbreiding geïnvesteerd. 

Foto: Infrabel

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vier nieuwe sporen voor sporenbundel in haven Gent | NT

Vier nieuwe sporen voor sporenbundel in haven Gent

Kluizendok

De Belgische spoorbeheerder Infrabel is klaar met de uitbreiding van sporenbundel Zandeken voor goederentreinen in de haven van Gent. Het aantal sporen is uitgebreid van vijf naar negen sporen. Infrabel heeft samen met de Belgische regering bijna 2,5 miljoen euro in de uitbreiding geïnvesteerd. 

Foto: Infrabel

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu