Aandeelhouders steken 20 miljoen euro in verlieslatend Lineas

Nieuwe strategie

Het Franse investeringsfonds Argos Wityu en de Belgische overheid investeren 2o miljoen euro extra in spoorgoederenvervoerder Lineas. Dat bevestigt de Belgische vervoerder na berichtgeving in de krant De Tijd. Het verlieslijdende Lineas liet eerder weten op zoek te zijn naar een derde aandeelhouder die 100 miljoen euro in het bedrijf wil investeren. De vervoerder heeft extra middelen nodig voor het uitvoeren van hun nieuwe strategie.

lineas, goederentrein
Foto: Lineas

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Aandeelhouders steken 20 miljoen euro in verlieslatend Lineas | NT

Aandeelhouders steken 20 miljoen euro in verlieslatend Lineas

Nieuwe strategie

Het Franse investeringsfonds Argos Wityu en de Belgische overheid investeren 2o miljoen euro extra in spoorgoederenvervoerder Lineas. Dat bevestigt de Belgische vervoerder na berichtgeving in de krant De Tijd. Het verlieslijdende Lineas liet eerder weten op zoek te zijn naar een derde aandeelhouder die 100 miljoen euro in het bedrijf wil investeren. De vervoerder heeft extra middelen nodig voor het uitvoeren van hun nieuwe strategie.

lineas, goederentrein
Foto: Lineas

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu