Nieuwe staking DB: grote impact op goederenvervoer

zondag tot en met dinsdag

De Duitse vakbond EVG heeft opnieuw een staking aangekondigd voor de werknemers van Deutsche Bahn die van zondagavond tot dinsdagavond moet gaan duren. Het spoorbedrijf stelt dat deze naar eigen zeggen ‘langste staking in de DB-geschiedenis’ aanzienlijke effecten gaat hebben op het Europese spoorgoederenvervoer.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Nieuwe staking DB: grote impact op goederenvervoer | NT

Nieuwe staking DB: grote impact op goederenvervoer

zondag tot en met dinsdag

De Duitse vakbond EVG heeft opnieuw een staking aangekondigd voor de werknemers van Deutsche Bahn die van zondagavond tot dinsdagavond moet gaan duren. Het spoorbedrijf stelt dat deze naar eigen zeggen ‘langste staking in de DB-geschiedenis’ aanzienlijke effecten gaat hebben op het Europese spoorgoederenvervoer.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu