Fret SNCF op de schop om terugbetalen 5 miljard staatssteun te voorkomen

Plan ministerie

De Franse minister van Transport wil een nieuw bedrijf oprichten dat het grootste deel van de activiteiten van operator Fret SNCF moet overnemen. Hiermee wil hij voorkomen dat de vrachtdochter van staatsbedrijf SNCF ruim 5 miljard euro aan onterecht verkregen staatssteun moet terugbetalen, wat het einde van het bedrijf zou betekenen.

Foto: Daan Verstraete / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Fret SNCF op de schop om terugbetalen 5 miljard staatssteun te voorkomen | NT

Fret SNCF op de schop om terugbetalen 5 miljard staatssteun te voorkomen

Plan ministerie

De Franse minister van Transport wil een nieuw bedrijf oprichten dat het grootste deel van de activiteiten van operator Fret SNCF moet overnemen. Hiermee wil hij voorkomen dat de vrachtdochter van staatsbedrijf SNCF ruim 5 miljard euro aan onterecht verkregen staatssteun moet terugbetalen, wat het einde van het bedrijf zou betekenen.

Foto: Daan Verstraete / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu