Schavemaker: ‘Aandeel spoorvervoer in onze omzet verdubbelt straks naar 30%’

Interview

Het multimodaal vervoer heeft een moeilijk jaar achter de rug. Hoge elektriciteitsprijzen, capaciteitsproblemen en een economische recessie speelden de sector parten. Toch ziet Schavemaker Logistics & Transport juist kansen. En de bouw van een tweede railterminal in Polen staat op het punt om te beginnen. Volgens eigenaar Rico Schavemaker zijn de huidige problemen namelijk tijdelijk. Hij verwacht dat het aandeel van spoorvervoer in zijn omzet de komende vijf jaar verdubbelt van 15% naar 30%.

Foto: Schavemaker

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Schavemaker: ‘Aandeel spoorvervoer in onze omzet verdubbelt straks naar 30%’ | NT

Schavemaker: ‘Aandeel spoorvervoer in onze omzet verdubbelt straks naar 30%’

Interview

Het multimodaal vervoer heeft een moeilijk jaar achter de rug. Hoge elektriciteitsprijzen, capaciteitsproblemen en een economische recessie speelden de sector parten. Toch ziet Schavemaker Logistics & Transport juist kansen. En de bouw van een tweede railterminal in Polen staat op het punt om te beginnen. Volgens eigenaar Rico Schavemaker zijn de huidige problemen namelijk tijdelijk. Hij verwacht dat het aandeel van spoorvervoer in zijn omzet de komende vijf jaar verdubbelt van 15% naar 30%.

Foto: Schavemaker

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen