‘Eind 2024 weer zwarte cijfers voor DB Cargo is zelfmoordmissie’

Ondernemingsraad DB

DB Cargo wil uiterlijk eind 2024 weer zwarte cijfers schrijven, zegt Jörg Hensel, voorzitter van de Europese ondernemingsraad (EBR) van DB Cargo. In 2022 maakte het bedrijf echter nog een verlies van maar liefst 665 miljoen euro. Hensel noemt de huidige doelstelling te ambitieus en ‘een zelfmoordmissie’.

Peeradontax / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Eind 2024 weer zwarte cijfers voor DB Cargo is zelfmoordmissie’ | NT

‘Eind 2024 weer zwarte cijfers voor DB Cargo is zelfmoordmissie’

Ondernemingsraad DB

DB Cargo wil uiterlijk eind 2024 weer zwarte cijfers schrijven, zegt Jörg Hensel, voorzitter van de Europese ondernemingsraad (EBR) van DB Cargo. In 2022 maakte het bedrijf echter nog een verlies van maar liefst 665 miljoen euro. Hensel noemt de huidige doelstelling te ambitieus en ‘een zelfmoordmissie’.

Peeradontax / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu