Fors hogere capaciteit voor sporen in Gentse haven

750 meter

Gespreid over drie jaar breidt Infrabel de capaciteit van sporenbundel Mercator in het havengebied van Gent uit. Mercator is daar de op één na drukste en belangrijkste spoorinfrastructuur. De werken zijn goed voor een investering van 12,5 miljoen euro, deels betaald met Europese middelen.

Foto: Infrabel

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Fors hogere capaciteit voor sporen in Gentse haven | NT

Fors hogere capaciteit voor sporen in Gentse haven

750 meter

Gespreid over drie jaar breidt Infrabel de capaciteit van sporenbundel Mercator in het havengebied van Gent uit. Mercator is daar de op één na drukste en belangrijkste spoorinfrastructuur. De werken zijn goed voor een investering van 12,5 miljoen euro, deels betaald met Europese middelen.

Foto: Infrabel

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu