Nederlandse truckers blijven voorlopig zelf laden en lossen

Regelgeving

In verschillende Europese landen wordt gesproken over een laadverbod voor chauffeurs om het beroep aantrekkelijker te maken. Bij Nederlandse vrachtwagenchauffeurs hoort laden en lossen vaak tot het dagelijkse takenpakket. Afhankelijk van de lading kan er van de bestuurder verwacht worden dat hij of zij de vracht niet alleen over de weg vervoert, maar ook de wagen in- en uitlaadt.

Truck Transportation laden en lossen
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Nederlandse truckers blijven voorlopig zelf laden en lossen | NT

Nederlandse truckers blijven voorlopig zelf laden en lossen

Regelgeving

In verschillende Europese landen wordt gesproken over een laadverbod voor chauffeurs om het beroep aantrekkelijker te maken. Bij Nederlandse vrachtwagenchauffeurs hoort laden en lossen vaak tot het dagelijkse takenpakket. Afhankelijk van de lading kan er van de bestuurder verwacht worden dat hij of zij de vracht niet alleen over de weg vervoert, maar ook de wagen in- en uitlaadt.

Truck Transportation laden en lossen
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding