Tirol stelt nieuwe dagen Blockabfertigung vast

'Geen alternatief'

De regering van Tirol heeft de dagen waarop een Blockabfertigung geldt voor het eerste halfjaar van 2024 vastgesteld. Het gaat om 24 dagen waarop een gedeeltelijke blokkade voor vrachtwagens van kracht is bij de grens tussen Duitsland en Oostenrijk. Tirol houdt hiermee voorlopig vast aan de omstreden blokafhandeling.

Vrachtwagens op een rustplaats in Oostenrijk
Foto: Roel van der Maas / NT

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Tirol stelt nieuwe dagen Blockabfertigung vast | NT

Tirol stelt nieuwe dagen Blockabfertigung vast

'Geen alternatief'

De regering van Tirol heeft de dagen waarop een Blockabfertigung geldt voor het eerste halfjaar van 2024 vastgesteld. Het gaat om 24 dagen waarop een gedeeltelijke blokkade voor vrachtwagens van kracht is bij de grens tussen Duitsland en Oostenrijk. Tirol houdt hiermee voorlopig vast aan de omstreden blokafhandeling.

Vrachtwagens op een rustplaats in Oostenrijk
Foto: Roel van der Maas / NT

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu