Brussel eist terugbetaling Japanse heffingen EG-reders

TOKIO – De Europese Gemeenschap heeft Japan gevraagd de heffingen die Europese containerrederijen moeten betalen aan een semi-officieel havenfonds, terug te storten of ten bate van de Europese reders te investeren. Het zou gaan om een bedrag van 5,5 miljoen Ecu.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Brussel eist terugbetaling Japanse heffingen EG-reders | NT

Brussel eist terugbetaling Japanse heffingen EG-reders

TOKIO – De Europese Gemeenschap heeft Japan gevraagd de heffingen die Europese containerrederijen moeten betalen aan een semi-officieel havenfonds, terug te storten of ten bate van de Europese reders te investeren. Het zou gaan om een bedrag van 5,5 miljoen Ecu.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu