Frans Maas geeft convertibles uit tegen 6,5 procent

AMSTERDAM – Het transportconcern Frans Maas gaat het garantievermogen versterken via de uitgifte van achtergestelde obligaties voor 100 miljoen gulden tegen een rente van 6,5 procent. De obligaties zijn per 1996/1999 converteerbaar in aandelen. De uitgiftekoers is 100 procent.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Frans Maas geeft convertibles uit tegen 6,5 procent | NT

Frans Maas geeft convertibles uit tegen 6,5 procent

AMSTERDAM – Het transportconcern Frans Maas gaat het garantievermogen versterken via de uitgifte van achtergestelde obligaties voor 100 miljoen gulden tegen een rente van 6,5 procent. De obligaties zijn per 1996/1999 converteerbaar in aandelen. De uitgiftekoers is 100 procent.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu