SAS schrapt drie lijnen op Amerika

STOCKHOLM – SAS schrapt drie intercontinentale lijndiensten om de kosten te drukken en de winstgevendheid te herstellen. Het gaat om de routes van Kopenhagen naar Chicago, Toronto en Sao Paulo. Volgens SAS worden de vluchten slechts tijdelijk gestaakt, maar er is geen termijn genoemd. Ook de dienst tussen Stockholm en de Finse stad Tampere wordt voorlopig niet meer uitgevoerd.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

SAS schrapt drie lijnen op Amerika | NT

SAS schrapt drie lijnen op Amerika

STOCKHOLM – SAS schrapt drie intercontinentale lijndiensten om de kosten te drukken en de winstgevendheid te herstellen. Het gaat om de routes van Kopenhagen naar Chicago, Toronto en Sao Paulo. Volgens SAS worden de vluchten slechts tijdelijk gestaakt, maar er is geen termijn genoemd. Ook de dienst tussen Stockholm en de Finse stad Tampere wordt voorlopig niet meer uitgevoerd.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu