Scheepvaart is nog steeds obstakel in GATT-overleg

GENEVE – De regeringen van de GATT-lidstaten bestuderen momenteel de voorstellen van Scandinavische landen over de liberalisering van de wereldscheepvaart in het kader van de GATT-onderhandelingen. De Scandinavische voorstellen behelzen een bevriezing van restrictieve bepalingen en de afbraak van die restricties in een periode van drie jaar. Ten aanzien van de heetste hangijzers in de GATT-onderhandelingen, zoals de kustvaartcabotage, stellen de Scandinavische landen voor, onde

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Scheepvaart is nog steeds obstakel in GATT-overleg | NT

Scheepvaart is nog steeds obstakel in GATT-overleg

GENEVE – De regeringen van de GATT-lidstaten bestuderen momenteel de voorstellen van Scandinavische landen over de liberalisering van de wereldscheepvaart in het kader van de GATT-onderhandelingen. De Scandinavische voorstellen behelzen een bevriezing van restrictieve bepalingen en de afbraak van die restricties in een periode van drie jaar. Ten aanzien van de heetste hangijzers in de GATT-onderhandelingen, zoals de kustvaartcabotage, stellen de Scandinavische landen voor, onde

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu