Super Guppies gaan verdwijnen

ROTTERDAM – De Super Guppies van Airbus Industrie gaan plaatsmaken voor een nieuw te ontwikkelen Super Airbus Transporter (SAT). De SAT’s krijgen dezelfde taak als de Guppies: het vervoeren van enorme Airbusonderdelen door Europa. Aerospatiale en Deutsche Airbus gaan het vliegtuig, gebaseerd op de A300-600R, bouwen. Het eerste exemplaar moet in de zomer van 1995 gereed zijn.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Super Guppies gaan verdwijnen | NT

Super Guppies gaan verdwijnen

ROTTERDAM – De Super Guppies van Airbus Industrie gaan plaatsmaken voor een nieuw te ontwikkelen Super Airbus Transporter (SAT). De SAT’s krijgen dezelfde taak als de Guppies: het vervoeren van enorme Airbusonderdelen door Europa. Aerospatiale en Deutsche Airbus gaan het vliegtuig, gebaseerd op de A300-600R, bouwen. Het eerste exemplaar moet in de zomer van 1995 gereed zijn.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu