Diesel wordt cent duurder

ROTTERDAM – Diesel wordt vandaag een cent per liter duurder. Benzine wordt daarentegen twee cent per liter goedkoper. Dit hebben marktleider Shell en de bij de Novok aangesloten witte pomphouders gisteren meegedeeld. De adviesprijs (zelftank) voor diesel wordt fl 1,186, voor super fl 2,04, voor super plus loodvrij fl 1,92 en voor Euro loodvrij fl 1,88. Volgens Shell zijn de prijswijzigingen het gevolg van de ontwikkeling van de internationale produktnoteringen.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Diesel wordt cent duurder | NT

Diesel wordt cent duurder

ROTTERDAM – Diesel wordt vandaag een cent per liter duurder. Benzine wordt daarentegen twee cent per liter goedkoper. Dit hebben marktleider Shell en de bij de Novok aangesloten witte pomphouders gisteren meegedeeld. De adviesprijs (zelftank) voor diesel wordt fl 1,186, voor super fl 2,04, voor super plus loodvrij fl 1,92 en voor Euro loodvrij fl 1,88. Volgens Shell zijn de prijswijzigingen het gevolg van de ontwikkeling van de internationale produktnoteringen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu