Wanneer de batterij leeg is. schakelt de terminal uit. Een lithium batterij zorgt er dan voor dat de in het RAM-geheugen opgeslagen gegevens niet verloren gaan. De terminal leest de codes EAN/UPC, Code 39, Codabar, Interleaved 2 of 5, Code 93 en Code 128. Hij wordt van gegevens voorzien via een toetsenbord met 23 toetsen en hij heeft een uit 4 regels van 16 karakters bestaand LCD-beeldscherm. Wanneer de codes ‘goed’ gelezen zijn, verschijnt de tekst in groen. Bij ‘error’ presenteert het scherm de gegevens in een rode kleur. Het bijgeleverde programma is Easypack: voor het lezen van barcodes, voor het inbrengen van data en voor communicatie met PC’s. De datatransmissie vindt plaats met behulp van communicatie-unit CU 2060. De transmissiesnelheid bedraagt naar keuze 300 bits of 19.2 Kb per seconde. De CU maakt gebruik van een RS-232C interface. Nadere informatie: C.N. Rood BV, 070

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement