Portable terminals en scanners

Van het Japanse fabrikaat Nippondenso is de BHT-2000 barcode terminal verschenen. Deze slechts 320 gram wegende terminal is bestemd voor gebruik in magazijnapplicaties. Hij heeft een ergonomische vormgeving en beschikt over een ingebouwde 64 mm CCD-scanner. Het apparaat heeft een 16 bits CPU en een intern (ROM) geheugen van 64 Kb. Voor eigen applicatieprogramma’s en voor data-opslag is een RAM-geheugen van 128, 256 of 512 Kb leverbaar. De voeding vindt plaats met behulp van een

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Portable terminals en scanners | NT

Portable terminals en scanners

Van het Japanse fabrikaat Nippondenso is de BHT-2000 barcode terminal verschenen. Deze slechts 320 gram wegende terminal is bestemd voor gebruik in magazijnapplicaties. Hij heeft een ergonomische vormgeving en beschikt over een ingebouwde 64 mm CCD-scanner. Het apparaat heeft een 16 bits CPU en een intern (ROM) geheugen van 64 Kb. Voor eigen applicatieprogramma’s en voor data-opslag is een RAM-geheugen van 128, 256 of 512 Kb leverbaar. De voeding vindt plaats met behulp van een

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu