B-Cargo vreest dat outsiders alleen rendabele lijnen gaan exploiteren

ANTWERPEN – De Antwerpse scheepsagent Allfee gaat samen met de Belgische wegvervoerder Allwheels op basis van een contract met de rederij Allwater twee maal per week een containertrein inzetten tussen Antwerpen en Milaan. De nieuwe combinatie gaat van start met een kapitaal van 20 miljoen frank en gaat veertig containerwagons huren van de nationale Italiaanse spoorwegmaatschappij.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

B-Cargo vreest dat outsiders alleen rendabele lijnen gaan exploiteren | NT

B-Cargo vreest dat outsiders alleen rendabele lijnen gaan exploiteren

ANTWERPEN – De Antwerpse scheepsagent Allfee gaat samen met de Belgische wegvervoerder Allwheels op basis van een contract met de rederij Allwater twee maal per week een containertrein inzetten tussen Antwerpen en Milaan. De nieuwe combinatie gaat van start met een kapitaal van 20 miljoen frank en gaat veertig containerwagons huren van de nationale Italiaanse spoorwegmaatschappij.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu