Binnenvaartverdrag met Oostenrijk

DEN HAAG – Nederland en Oostenrijk hebben een binnenvaartverdrag ondertekend. Namens Nederland zette staatssecretaris P. Dankert van Buitenlandse Zaken een handtekening onder het verdrag. De Oostenrijkse handtekening werd gezet door de Oostenrijkse ambassadeur H. Pfusterschmid Hardtenstein. Kern van de overeenkomst is een regeling van de vervoerrechten die de binnenschepen van beide landen op elkaars vaarwegen mogen uitoefenen. Aanleiding voor het verdrag is onder meer

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Binnenvaartverdrag met Oostenrijk | NT

Binnenvaartverdrag met Oostenrijk

DEN HAAG – Nederland en Oostenrijk hebben een binnenvaartverdrag ondertekend. Namens Nederland zette staatssecretaris P. Dankert van Buitenlandse Zaken een handtekening onder het verdrag. De Oostenrijkse handtekening werd gezet door de Oostenrijkse ambassadeur H. Pfusterschmid Hardtenstein. Kern van de overeenkomst is een regeling van de vervoerrechten die de binnenschepen van beide landen op elkaars vaarwegen mogen uitoefenen. Aanleiding voor het verdrag is onder meer

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu