Devroe: havendividend is niet onredelijk

ANTWERPEN – "Het dividend van 955 miljoen frank dat de haven in 1992 aan de stad zal uitkeren, is niet onredelijk. De reactie van AGHA-voorzitter Gestel is dan ook nogal eenzijdig." Met deze woorden reageerde havenschepen Jan Devroe op een brief van Van Gestel, waarin deze de verplichte afdracht ‘ongehoord’ noemt.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Devroe: havendividend is niet onredelijk | NT

Devroe: havendividend is niet onredelijk

ANTWERPEN – "Het dividend van 955 miljoen frank dat de haven in 1992 aan de stad zal uitkeren, is niet onredelijk. De reactie van AGHA-voorzitter Gestel is dan ook nogal eenzijdig." Met deze woorden reageerde havenschepen Jan Devroe op een brief van Van Gestel, waarin deze de verplichte afdracht ‘ongehoord’ noemt.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu