KLM gevraagd op Optiebeurs

AMSTERDAM – De Amsterdamse effectenbeurs werd ook woensdag weer beheerst door de perikelen bij Air Holland. Het fonds trok nu enigszins aan op berichten dat wellicht toch nog redding mogelijk is en dat er weer een vlucht is uitgevoerd. De koers trok vier dubbeltjes aan tot fl 2. KLM was vast gestemd, volgens de beursvloer omdat de KLM-dochters Martinair en Transavia wel zouden varen bij een debacle van Air Holland.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

KLM gevraagd op Optiebeurs | NT

KLM gevraagd op Optiebeurs

AMSTERDAM – De Amsterdamse effectenbeurs werd ook woensdag weer beheerst door de perikelen bij Air Holland. Het fonds trok nu enigszins aan op berichten dat wellicht toch nog redding mogelijk is en dat er weer een vlucht is uitgevoerd. De koers trok vier dubbeltjes aan tot fl 2. KLM was vast gestemd, volgens de beursvloer omdat de KLM-dochters Martinair en Transavia wel zouden varen bij een debacle van Air Holland.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu