Afvalinzameling op de Waddenzee

DEN HELDER – TC Waddenzee, een dochteronderneming van Tanker Cleaning Amsterdam, wil nog voor het eind van het jaar vanuit de haven van Den Helder van start gaan met het inzamelen van afvalstoffen van schepen. Het bedrijf zal actief zijn in Noord/West Nederland, inclusief de Waddenzee.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Afvalinzameling op de Waddenzee | NT

Afvalinzameling op de Waddenzee

DEN HELDER – TC Waddenzee, een dochteronderneming van Tanker Cleaning Amsterdam, wil nog voor het eind van het jaar vanuit de haven van Den Helder van start gaan met het inzamelen van afvalstoffen van schepen. Het bedrijf zal actief zijn in Noord/West Nederland, inclusief de Waddenzee.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu