AFW-terminal in Gent zoekt vooral nieuwe trafieken

De in Gent gevestigde groep Sea Invest NV bouwt aan het Petroleumdok in de haven een hagelnieuwe fruitterminal. De Andrew’s Fruit Wharf NV krijgt een overslagcapaciteit van circa 400.000 ton en kost tussen de 24,7 en 27,5 miljoen gulden. Bestuurder directeur Philippe van de Vyvere zegt al een contract op zak te hebben voor de aanvoer van 150.000 ton bananen uit ‘een Zuid-Amerikaans land’. Hij verwacht het eerste schip op 1 juni 1992.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

AFW-terminal in Gent zoekt vooral nieuwe trafieken | NT

AFW-terminal in Gent zoekt vooral nieuwe trafieken

De in Gent gevestigde groep Sea Invest NV bouwt aan het Petroleumdok in de haven een hagelnieuwe fruitterminal. De Andrew’s Fruit Wharf NV krijgt een overslagcapaciteit van circa 400.000 ton en kost tussen de 24,7 en 27,5 miljoen gulden. Bestuurder directeur Philippe van de Vyvere zegt al een contract op zak te hebben voor de aanvoer van 150.000 ton bananen uit ‘een Zuid-Amerikaans land’. Hij verwacht het eerste schip op 1 juni 1992.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu