Contship wil deel lading voor Rotterdam behouden

ROTTERDAM – Contship in Rotterdam wil proberen om een deel van de lading die als gevolg van het samenwerkingsakkoord met CMB naar Antwerpen zal worden overgeheveld voor Rotterdam te behouden. Lukt dat niet, dan is Rotterdam op jaarbasis een pakket van dertigduizend containers kwijt. Directeur E. de Cock Buning heeft dat desgevraagd bevestigd.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Contship wil deel lading voor Rotterdam behouden | NT

Contship wil deel lading voor Rotterdam behouden

ROTTERDAM – Contship in Rotterdam wil proberen om een deel van de lading die als gevolg van het samenwerkingsakkoord met CMB naar Antwerpen zal worden overgeheveld voor Rotterdam te behouden. Lukt dat niet, dan is Rotterdam op jaarbasis een pakket van dertigduizend containers kwijt. Directeur E. de Cock Buning heeft dat desgevraagd bevestigd.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu