Groen licht EVA op VS

LONDEN – EVA Airways heeft toestemming gekregen op de VS te vliegen. Van de Amerikaanse transportminister S. Skinner kreeg de Taiwanese luchtvaartmaatschappij het groene licht om diensten te openen op Dallas, Honolulu, Los Angeles, San Francisco, New York en Seattle. Daarbij werd door Washington ook het recht verleend verder te vliegen van deze bestemmingen naar Schiphol. De maatschappij onderstreept echter dat ‘voorlopig’ niet wordt overwogen via de VS naar Amsterdam te vliege

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Groen licht EVA op VS | NT

Groen licht EVA op VS

LONDEN – EVA Airways heeft toestemming gekregen op de VS te vliegen. Van de Amerikaanse transportminister S. Skinner kreeg de Taiwanese luchtvaartmaatschappij het groene licht om diensten te openen op Dallas, Honolulu, Los Angeles, San Francisco, New York en Seattle. Daarbij werd door Washington ook het recht verleend verder te vliegen van deze bestemmingen naar Schiphol. De maatschappij onderstreept echter dat ‘voorlopig’ niet wordt overwogen via de VS naar Amsterdam te vliege

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu