Licht herstel tegen einde handel

AMSTERDAM – Op de Europese effectenbeurzen heerste vrijdag dezelfde ongeanimeerde stemming als in de voorgaande dagen van de week. In de ochtendhandel vertoonden de hoofdfondsen in Amsterdam een doodse aanblik. Slechts Heineken trok de aandacht met een sterke daling, nu de overnamegeruchten zijn weggeebd.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Licht herstel tegen einde handel | NT

Licht herstel tegen einde handel

AMSTERDAM – Op de Europese effectenbeurzen heerste vrijdag dezelfde ongeanimeerde stemming als in de voorgaande dagen van de week. In de ochtendhandel vertoonden de hoofdfondsen in Amsterdam een doodse aanblik. Slechts Heineken trok de aandacht met een sterke daling, nu de overnamegeruchten zijn weggeebd.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu