Netbeheerder Stedin begint met de bouw van nieuw dc

Hogere leveringszekerheid

Afgelopen week is begonnen met de bouw van het nieuwe distributiecentrum voor Stedin in Vianen. Het nieuwe dc beslaat 40.000 vierkante meter; hiermee verdubbelt Stedin de opslagruimte. Vanwege de uitbreiding van het elektriciteitsnet heeft de netbeheerder meer ruimte en materiaal nodig. Medio 2025 wordt het nieuwe pand in gebruik genomen.

nw dc Stedin
Stedin bouwt een nieuw dc en verdubbelt de opslagruimte. Illustratie: Stedin

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Netbeheerder Stedin begint met de bouw van nieuw dc | NT

Netbeheerder Stedin begint met de bouw van nieuw dc

Hogere leveringszekerheid

Afgelopen week is begonnen met de bouw van het nieuwe distributiecentrum voor Stedin in Vianen. Het nieuwe dc beslaat 40.000 vierkante meter; hiermee verdubbelt Stedin de opslagruimte. Vanwege de uitbreiding van het elektriciteitsnet heeft de netbeheerder meer ruimte en materiaal nodig. Medio 2025 wordt het nieuwe pand in gebruik genomen.

nw dc Stedin
Stedin bouwt een nieuw dc en verdubbelt de opslagruimte. Illustratie: Stedin

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu