Val Belgisch kabinet raakt deelregeringen (nog) niet

BRUSSEL – Premier Wilfried Martens van Belgie heeft gisteren bij Koning Boudewijn het ontslag van zijn kabinet ingediend. De werking van het Vlaamse ministerie van Openbare Werken en Verkeer wordt daardoor voorlopig echter niet verstoord. Volgens de perschef van het ministerie zijn eventuele wijzingen binnen de Vlaamse en Waalse deelregeringen alleen mogelijk na nieuwe verkiezingen. De deelregeringen zijn namelijk geen kopie van de nationale.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Val Belgisch kabinet raakt deelregeringen (nog) niet | NT

Val Belgisch kabinet raakt deelregeringen (nog) niet

BRUSSEL – Premier Wilfried Martens van Belgie heeft gisteren bij Koning Boudewijn het ontslag van zijn kabinet ingediend. De werking van het Vlaamse ministerie van Openbare Werken en Verkeer wordt daardoor voorlopig echter niet verstoord. Volgens de perschef van het ministerie zijn eventuele wijzingen binnen de Vlaamse en Waalse deelregeringen alleen mogelijk na nieuwe verkiezingen. De deelregeringen zijn namelijk geen kopie van de nationale.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu