Bleckmann verstevigt Europees netwerk met exclusief contract

OLDENZAAL – Het transport- en expeditiebedrijf Bleckmann bv heeft zijn Europese distributienetwerk van confectie versterkt. Dit is mogelijk door een exclusieve samenwerking met de Deutsche Textil Logistik-groep, een samenwerkingsverband van elf Duitse expeditiebedrijven. Bleckmann is dochter van de Koninklijke Frans Maas groep. De samenwerking met DTL geldt voor Bleckmann Nederland en Engeland.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Bleckmann verstevigt Europees netwerk met exclusief contract | NT

Bleckmann verstevigt Europees netwerk met exclusief contract

OLDENZAAL – Het transport- en expeditiebedrijf Bleckmann bv heeft zijn Europese distributienetwerk van confectie versterkt. Dit is mogelijk door een exclusieve samenwerking met de Deutsche Textil Logistik-groep, een samenwerkingsverband van elf Duitse expeditiebedrijven. Bleckmann is dochter van de Koninklijke Frans Maas groep. De samenwerking met DTL geldt voor Bleckmann Nederland en Engeland.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu